نانوتکنولوژی چیست؟
نانوتکنولوژی تولید کارآمد مواد و دستگاهها و سیستمها با کنترل ماده در
مقیاس طولی نانومتر، و بهره برداری از خواص و پدیده های نوظهوری است که در
مقیاس نانو توسعه یافته اند.
یک نانومتر چقدر است؟ یک
نانومتر یک میلیاردم متر (9-m 10) است. این مقدار حدوداً چهار برابر قطر
یک اتم است. مکعبی با ابعاد 5/2 نانومتر ممکن است حدود 1000 اتم را شامل
شود. کوچکترین IC های امروزی با ابعادی در حدود 250 نانومتر در هر لایه به
ارتفاع یک اتم، حدود یک میلیون اتم را در بردارند. در مقایسه یک جسم
نانومتری با اندازه ای حدود 10 نانومتر، هزار برابر کوچکتر از قطر یک موی
انسان است. امکان مهندسی در مقیاس مولکولی برای اولین بار توسط ریچارد
فاینمن (R.Feynnman)، برنده جایزه نوبل فیزیک، مطرح شد. فین من طی یک
سخنرانی در انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا در سال 1959 اشاره کرد که اصول و
مبانی فیزیک امکان ساخت اتم به اتم چیز ها را رد نمی کند. وی اظهار داشت
که می توان با استفاده از ماشین های کوچک ماشین هایی به مراتب کوچک تر
ساخت و سپس این کاهش ابعاد را تا سطح خود اتم ادامه داد. همین عبارت های
افسانه وار فاینمن من راهگشای یکی از جذاب ترین زمینه های نانو تکنولوژی
یعنی ساخت روبوت هایی در مقیاس نانو شد. در واقع تصور در اختیار داشتن
لشکری از نانوماشین هایی در ابعاد میکروب که هر کدام تحت فرمان یک
پردازنده مرکزی هستند ، هر دانشمندی را به وجد می آورد. در رویای
دانشمندانی مثل جی استورس هال (J.Storrs Hall) و اریک درکسلر (E.Drexler)
این روبوت ها یا ماشین های مونتاژکن کوچک تحت فرمان پردازنده مرکزی به هر
شکل دلخواهی درمی آیند. شاید در آینده ای نه چندان دور بتوانید به کمک
اجرای برنامه ای در کامپیوتر، تختخوابتان را تبدیل به اتومبیل کنید و با
آن به محل کارتان بروید.
SOAP
مخفف Simple Object Access Protocol است. SOAP یک پادمان مبتنی بر XML
است، برای رد و بدل کردن اطلاعات بین برنامه ها. اطلاعات در SOAP به صورت
پیام (Message) و از طریق پادمانهای موجود در اینترنت مانند HTTP منتقل
میشود (SOAP در سایر پادمان ها، مانند SMTP یا MIME نیز قابل استفاده
است). به زبان سادهتر، SOAP یک پادمان است برای دستیابی به یک سرویس
ارایه شده در وب (Web Service). آخرین نسخه SOAP، نسخه 1.2 میباشد.
ویژگی های SOAP
برای این کار راههای مختلفی در اینترنت وجود داره و که من به یکی از راحت ترین و بهترینشون می پردازم . راه
حل : به سایتمون فایل global.asax را اضافه می کنیم . ( کلیک راست بر روی
وب سایت ، انتخاب گزینه Add New Item… و انتخاب گزینه Global Application
Class ) . سپس درون این فایل متد زیر را اضافه می کنیم :
ابتدا باید در مورد یکی از متدهای موجود در دات نت که این امکان رو به ما
میده صحبت کنم . متد HttpContext.RewritePath() به ما این اجازه رو می ده
که به طور داینامیک آدرسی خاص که توسط مرورگر درخواست میشه رو به مسیری
جدید redirect کنیم . به عنوان مثال هر گاه آدرس http://www.mysite.com/mypage.html درخواست شد ، به آدرس http://www.mysite.com/mypage.aspx هدایت بشیم .
خب ، با دونستن این مطلب مساله رو به این شکل فرض می کنیم که : ما یک وب سایت داریم به نام www.HideExtensions.com
که این سایت حاوی یک دایرکتوری به نام Dir1 می باشد و درون این دایرکتوری
دو صفحه موجود است به نام های Page1.aspx و Page2.aspx . در root سایت هم
صفحه Default.aspx رو داریم که حاوی دو Button هست که هر یک ما رو هدایت
می کنه به یکی از دو صفحه فوق .
حالا می خوایم زمانی که به صفحه Page1.aspx میریم در نوار آدرس این تغییر بوجود بیاد :
هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی Artificial Intelligence تکنیکی برای خلق کردن ماشینهای است که قادر به فکر کردن بدون نیاز به انسان ها می باشند. یک ماشین تنها در صورتی به عنوان یک AI شناخته میشود که از یکسری قابلتهای خاص برخودار باشد. یکی از این قابلیتها داشتن شناخت از وجود خود و یا sentient بودن است. این بدین معناست که ماشین از وجود خود آگاه باشد. هر انسان به طور طبیعی از حضور و وجود خود آگاه است اما هنوز مدرکی دال بر sentient بودن حیوانات در دست نیست. تا کنون ماشینی که توانایی درک از خود را داشته باشد خلق نشده است اگر چه یک گروه از دانشمندانی که در حال انجام یکسری ازمایشات بر روی رباتهای زنده ((living robots ای که به گونه ای طراحی شده بوده اند که به طور مستقل فکر کنند، بوده اند ادعا کرده اند که یکی از ربات های آنها به نام گک (Gaak ) تلاش کرده است تا از محل زندگی خود فرار کند.
سیستم فایل
NTFS
چیست ؟
حتما تا کنون با عناوینی همچون FAT16 و FAT32 آشنا هستید . این دو از سیستم های فایلی مایکروسافت هستند که در حال حاضر با توجه به گسترش زمینه های مختلف سیستم های کامپیوتری ناکارآمد و غیر قابل اطمینان هستند.
یکی از مهمترین مشکلات امنیتی در سیستم FAT16 و FAT32 عدم توانایی در تعریف سطوح مجوز دسترسی به فایل ها و یا پوشه ها می باشد . که این امر می تواند به عنوان یکی از دلایل ناکارآمدی و قابل اطمینان نبودن این سیستم ها در سطوح شبکه باشد .
بر این اساس مایکروسافت سیستم فایلی جدیدی تحت عنوان NTFS را ایجاد نمود که از یک ساختار 64 بیتی پشتیبانی می کند و از این رو کاربران می توانند فایل هایی ایجاد کنند که طول نام آنها تا 256 کارکتر باشد .
چهار مجوز استاندارد در سیستم NTFS برای فایل ها و پوشه ها وجود دارند :
1- No Access: با انتخاب این گزینه کاربران هیچگونه مجوزی برای خواندن ، نوشتن و ... فایل یا پوشه مربوطه نخواهند داشت .
2- Read : با توجه به آنکه اجزاه خواندن یک فایل شامل اجرای آن نیز می باشد ،از این رو کاربری که این سطوح از دسترسی را داشته باشد می تواند فایل را اجرا کرده و آن را بخواند .
3- Change : این سطح دسترسی و مجوز ، کاربر را قادر می کند تا فایل را خوانده و در صورت لزوم تغییرات خود را در آن انجام دهد یا حنی فایل را حذف کند .
مقاله ای در مورد فلش مموری
حافظه های الکترونیکی در انواع گوناگون و برای مصارف مختلف ساخته شده اند . حافظه های فلش به دلیل سرعت بالای آنها در ثبت اطلاعات و همچنین استفاده فوق العاده آسان بسیار پر فروش و پر طرف دار می باشند . از این رو در دوربین های دیجیتالی ، تلفن همراه و سایر دستگاه ها شاهد استفاده روز افزون از آنها هستیم . شیوه ذخیره اطلاعات در این نوع از حافظه بسیار شبیه به ذخیره اطلاعات در RAM می باشد . در حقیقت حافظه های فلش در نحوه فعالیت مشابه یک منبع ذخیره اطلاعات ثابت عمل می کند . به این معنی که در آنها هیچ قطعه متحرکی به کار نرفته و تمام کارها توسط مدارات الکترونیکی انجام می شود . در مقابل درون دیسک های سخت چندین قسمت متحرک وجود دارد که این وضع خود آسیب پذیر بودن این گونه حافظه را نسبت به حافظه های فلش نشان می دهد . قطعاتی از قبیل تراشه های BIOS ، حافظه های فلش متراکم شده که در دوربین های دیجیتالی به کار می روند ، حافظه های هوشمند ، Memory Stick و کارت های حافظه که در کنسول های بازی به کار می روند همه و همه از این نوع حافظه استفاده می کنند . در این قسمت به فن آوری و زیر ساخت این نوع حافظه نگاهی کوتاه داریم . حافظه های فلش از تراشه های EEPROM ساخته شده اند . همان طور که در مقالات قبلی ذکر شد در این گونه از حافظه ها ذخیره و حذف اطلاعات توسط جریان های الکتریکی صورت می پذیرد .
HTML سرواژهٔ HyperText Markup Language و به معنای « زبان نشانهگذاری اَبَرمتن » است (که البته برخی آنرا « زبان علامتگذاری فرامتن » ترجمه کردهاند).
اچتیامال، سنگِبنای وب است؛ یک زبان رایانهای که برای تدوین قالب و طراحی صفحات وب به کار برده میشود. دستورالعملهای این زبان، برچسب (Tag) نام دارند که محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیلهٔ آنها، نشانهگذاری شده و بدینترتیب، نحوهٔ نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وِب، توصیف میشود. هر یک از برچسبهای اچتیامال، معنا و مفهوم خاصی دارند و تأثیر مشخصی بر محتوا میگذارند؛ مثلاً برچسبهایی برای تغییر شکل ظاهری متن، نظیر درشت و ضخیم کردن یک کلمه یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچتیامال تعریف شدهاند. یک سند اچتیامال، یک پرونده مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .htm یا .html نامگذاری شده و محتویات آن از برچسبهای اچتیامال تشکیل میشود.
مرورگرهای وب، که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچتیامال هستند، تکتک آنها را از داخل سند اچتیامال خوانده و سپس محتوای آن صفحه را نمایانسازی (Render) میکنند. اچتیامال یک زبان برنامهنویسی نیست، بلکه زبانی برای نشانهگذاری ابرمتن است و اساساً برای ساختمندکردن اطلاعات و تفکیک اجزای منطقی یک نوشتار — نظیر عناوین، تصاویر، فهرستها، بندها و جداول — به کار میرود. از سوی دیگر، اچتیامال را نباید به عنوان زبانی برای صفحهآرایی یا نقاشی صفحات وب به کار بُرد؛ این وظیفه اکنون بر دوش فناوریهای دیگری چون شیوهنامههای آبشاری است. گفتنی است اچتیامال شکلی از زبان دیگری بنام اس.جی.ام.ال است و « کنسرسیوم وب جهان گستر » آنرا به عنوان استانداردی برای نشانهگذاری مستندات ابرمتنی برای عرضه در وب، تدوین کرده است.
جمع آوری : علی نجف زاده
(دانشجوی رشتة نرم افزار کامپیوتر)
برگرفته از سایت چشمک
وقتی شما یک سایت را از مرورگر خود درخواست میکنید، در حقیقت در حال دانلود یک فایل هستید که میتواند یک فایل صفحه وب با فرمت HTML، یک فایل تصویری مثلا با فرمت GIF و یا یک فایل صوتی مثلا با فرمت MIDI و یا ترکیبی از آنها باشد. این فایلها در کامپیوتر شما بارگذاری (Download) شده و از طریق مرورگر وب (Web Browser) به شما نشان داده میشوند. هرگاه که شما فایلی را دانلود میکنید، دادهها در مسیری به سمت شما منتقل میشوند که به اصطلاح به آن Data Transfer میگویند.
برای مثال اگر شما صفحهای را با حجم یک کیلوبایت (1kb) یا 1024 بایت دانلود میکنید، دقیقا به همان مقدار یعنی یک کیلوبایت داده را از سرور آن سایت به کامپیوتر خود منتقل کردهاید. این مقدار برای حجمهای دیگر به ترتیب زیر است: KB Kilo Byte 1,024 MB Mega Byte 1,048,576 GB Giga Byte 1,073,741,824 پهنای باند یا Bandwidth پهنای ارتباطی است که داده ها از طریق آن و از فضای وب شما انتقال مییابند. یک بازدید از صفحه 100 کیلوبایتی به همان مقدار پهنای باند مصرف میکند که 100 بازدید از یک صفحه یک کیلوبایتی. پس هنگام انتخاب یک میزبان برای سایت خود همواره به این نکته و پهنای باندی که لازم دارید، توجه داشته باشید. چه مقدار نیاز داریم؟ تصور کنید که سه فرد داریم که آنها را به ترتیب شماره 1، 2 و 3 مینامیم. هر سه نفر 1،000،000 ریال پول دارند و میخواهند که آن را در یک فروشگاه خرج کنند.یکی از امکاناتی که از نسخه 3 به بعد مرورگر فایرفاکس
به آن اضافه شده است، قابلیت بازیابی تبهای بهتازگی بسته شده (Recently
Closed Tabs) است. به این صورت که با ورود به منوی History و سپس Recently
Closed Tabs، میتوانید آخرین تبهایی که در فایرفاکس بسته شده اند را
مشاهده کنید و با انتخاب هر کدام، مجدداً آنها را باز کنید. این قابلیت
هنگامی که شما اشتباهاً یک تب را ببندید بسیار کاربرد دارد. اما در صورتی
که دقت کنید در لیست موجود تنها 10 تب آخر بسته شده به چشم میخورد. ممکن
است دوست داشته باشید تعداد تبهای نمایش داده شده در این لیست را افزایش
دهید و مثلاً 20 تب آخر بسته شده را مشاهده کنید. در این ترفند قصد داریم
به معرفی نحوه انجام چنین کاری بپردازیم.
اگر قرار است در زندگی کامپیوتریتان یک فاجعه رخ دهد، این فاجعه میتواند ریختن آب، چای یا هر مایع دیگری بر روی لپتاپ شما باشد! این اتفاق که بر روی لپتاپها به دلیل قابل حمل بودن زیاد هم رخ میدهد میتواند در صورت عکسالعمل اشتباه به مرگ دائمی لپتاپ نیز منجر شود! در این ترفند به معرفی راهکارهایی که بایستی پس از خیس شدن لپتاپ انجام دهید خواهیم پرداخت.
1. در ابتدا پیش از انجام هر کاری آرامش خود را حفظ کنید و دست و پای خود را گم نکنید. با انجام صحیح این کارها میتوانید لپتاپ خود را نجات دهید، در نتیجه نگران نباشید.منبع : ترفندستان
آیا برای شما نیز پیش آمده که به هنگام نصب ویندوز XP ، شماره سریالی در اختیار نداشته باشید؟ یا شماره سریال را فراموش کرده باشید؟ و یا حتی شماره سریال مخصوص ویندوز XP
نیز بیابید اما با آن هم نتوانید کاری از پیش برید؟ در این ترفند قصد
معرفی یک سریال جادویی را داریم که با استفاده از آن میتوانید تمامی
ویندوزهای XP را رجیستر کنید!
مهم نیست ویندوز مربوط به چه سالی باشد ، با این شماره سریال هر ویندوزی را میتوانید نصب کنید. جالب اینکه اگر این شماره سریال را به خاطر بسپارید ، از این پس اگر بخواهید برای هر کس ویندوز نصب کنید از نظر او فردی نابغه محسوب خواهید شد ، چرا که گویی تمامی شماره سریالهای ویندوز XP را حفظ هستید! در صورتی که خودتان میدانید از همان سریال جادویی استفاده کرده اید.
به هنگام نصب اولیه ویندوز XP ، از شما تقاضای وارد کردن شماره سریال میشود.سریال جادویی عبارت است از:
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
هارد دیسک HDD، که پیش از این به عنوان دیسک گردان ثابت شناخته می شد) یک
حافظه دائمی است که بطور دیجیتالی رمزنگاری شده و اطلاعات را روی سطح
مغناطیسی دیسک های خود ذخیره می کند.
هارد دیسک HDD، که پیش از
این به عنوان دیسک گردان ثابت شناخته می شد) یک حافظه دائمی است که بطور
دیجیتالی رمزنگاری شده و اطلاعات را روی سطح مغناطیسی دیسک های خود ذخیره
می کند.
هارد دیسک ها در ابتدا برای استفاده در کنار کامپیوتر تولید شدند و
بعد ها از آن ها در داخل کامپیوتر استفاده شد. با گذشت زمان کاربرد های
هارددیسک از حیطه کامپیوتر فراتر رفت .بطوریکه در تجهیزات ضبط تصویر ،پخش
صدا ، همچنین در سیستم ها و دوربین های دیجیتال مورد استفاده قرار گرفت .
در سال ۲۰۰۵ اولین تلفن های همراه ِ دارای هارد دیسک توسط شرکت های نوکیا
و سامسونگ ارائه شد. ایجاد نیاز به حافظه های بزرگ ، قبال اعتماد و مستقل
، منجر به تولید ساختارهایی همچون RAID ،سخت افزار هایی همچون NASحافظه
های متصل به شبکه) و سیستم هایی همچون SAN شبکه های ذخیره اطلاعات) شد تا
بتوان بطور موثر به حجم بالایی از اطلاعات دسترسی پیدا کرد.
● دیسکهای دایم H.D.D
با گذشت زمان، ظرفیت هارد دیسک ها رشد نمایی داشته است. در کامپوتر
های شخصی ابتدایی یک درایو با ظرفیت ۲۰ مگابایت بزرگ به نظر می رسید. در
نیمه دوم دهه ۹۰ ،هارد درایو هایی با ظرفیت یک گیگابایت و حتی بزرگتر به
بازار آمد. از سال ۲۰۰۶ کوچکترین هارد دیسکی که برای کامپیوتر های خانگی
تولید می شود ظرفیتی برابر ۴۰ گیگابایت دارد. اکنون بیشترین ظرفیت در
درایو های داخلی ۰/۷۵ ترابایت(۷۵۰ گیگابایت) و در درایو های خارجی با
استفاده ازچند درایو داخلی از یک ترابایت نیز فراتر میرود.
در این مقاله سعی میکنم به شما یاد بدم چه جوری IP خودتون را با یه IP دیگه از همون Range عوض کنید.
هر موقع که به اینترنت وصل میشید، پروتکل DHCP به شما یه IP تخصیص
میده. عوض کردن این IP کار چندان سختی نیست و البته میتونه مفید هم باشه!
موقعی که شما تحت حمله DDoS هستین یا وقتی که میخواین تمامی
درخواستها به یه وب سرور رو به طرف خودتون Redirect کنین یا فرضاً وقتی که
IP شما بسته شده و میخواین به جای اون از یه IP دیگه در Range خودتون
استفاده کنین و یا ... به تغییر دادن IP احتیاج پیدا میکنین.
چگونه آی پی خود را عوض کنیم؟
در این مقاله سعی میکنم بتون یاد بدم چه جوری IP خودتون را با یه IP
دیگه از همون Range عوض کنین. هر موقع که به اینترنت وصل میشین، پروتکل
DHCP به شما یه IP تخصیص میده. عوض کردن این IP کار چندان سختی نیست و
البته میتونه مفید هم باشه! موقعی که شما تحت حمله DDoS هستین یا وقتی که
میخواین تمامی درخواستها به یه وب سرور رو به طرف خودتون Redirect کنین یا
فرضاً وقتی که IP شما بسته شده و میخواین به جای اون از یه IP دیگه در
Range خودتون استفاده کنین و یا ... به تغییر دادن IP احتیاج پیدا میکنین.
بی شک شما نیز تاکنون همانند هر کاربر دیگری با مشکل کپی کردن بعضی از فیلم ها (که در داخل یک CD یا DVD می باشد) بر روی هارد کامپیوترتان برخورد کرده اید. CD را در CD-ROM کامپیوترتان قرار می دهید و عملیات کپی بر روی هارد کامپیوترتان را آغاز می کنید اما پس از مدت زمانی با پیغام خطا مبنی بر عدم کپی شدن فایل روبرو میشوید. در این مواقع چاره چیست؟! هم اکنون برای رفع این مشکل دو ترفند متفاوت اما بسیار ساده را برای شما بازگو می نماییم. روش اول:
تمام برنامه ها و پنجره ها را بسته و فقط محیط Desktop را پیش رو داشته باشید.
CD معیوب را در CD-ROM کامپیوتر قرار داده و از فیلم مورد نظر خود Copy گرفته و به یک درایو که حجم خالی کافی دارد رفته و در آن جا Paste کنید.صبر کنید تا تا آنجا که برای ویندوز مقدور است از CD کپی بگیرد؛ تا آنجا که پیغام خطا در کپی CD ظاهر شود.این پیغام فقط به شما امکان انتخاب یک کلید OK را می دهد.
3توجه کنید که اکیدأ OK را کلیک نکنید، در عوض یک کار غیر منطقی را انجام دهید!بی مقدمه و به طور مستقیم کلید Restart )راه اندازی) را که بر روی کیس واقع است را زده تا کامپیوتر به طور غیر اصولی راه اندازی شود!
حافظه
های فلش که به عنوان ابزار انتقال فایل به کار می رود یکی از ساده ترین و
سریع ترین راه ها برای انتقال ویروس است. یک راه خیلی ساده برای اینکه
متوجه شوید آیا فلش شما ویروسی شده است یا نه تا از ویروسی شدن سیستم
جلوگیری کنید.
شناخت طرز کار ویروس هایی که با فلش مموری پخش می شوند:
ویروس هایی که در حافظه فلش شما مهمان می شوند حداقل دو کار انجام می دهند:
در نصب سخت افزارهای کامپیوتر های شخصی pc زیاد با عبارت plug&play برخورد کردید. هنگامی که ویندوز نصب می کنید و موقع نصب یک سختافزار مثلاً کارت صدا، مودم و... روی صفحه مونیتور این عبارت را نشان میدهد؛ البته خیلی هم بیربط نیست چون Plug&Play به پشتیبانی سیستمعامل وابسته است.
بیشتر سیستم عاملهای جدید با مکانیزم Plug&Play سازگاری دارند یعنی آنها میتوانند در سختافزاررایانه جستجو کرده، آنها را شناسایی و در صورت نیاز به صورت خودکار نصب کنند. P&P در ویندوز، از ویندوز 95 به بعدمطرح شد. به همین علت است که امروزه وقتی شما یک وسیله جدید برای رایانهتان میخرید، راحت و بیدردسر، ویندوز آن را شناسایی و درایور را نصب میکند؛ در صورتی که این کار در DOS یا Win3.1 به این راحتی ها نبودPDA حد واسط بین لپتاپ و کامپیوتر شخصی است. پالم و پاکت پی سی دو گروه اصلی آن هستند که هر کدام مزایا و معایبی دارند و میتوانند در خیلی از موقعیتها کمک دست شما باشد.
دستیار دیجیتال شخصی
دستیار دیجیتال شخصی یا PDA (مخفف کلمات Personal Digital Assistant) سخت افزار کوچکی است به اندازه کیف جیبی یا کف دست که دارای سیستم عامل، نرمافزارهای ویژه و حافظه است تا با استفاده از آن، بتوانید به برنامه ریزی اطلاعات شخصی، نوشتن یادداشت، تنظیم برنامهها، خواندن کتاب الکترونیک، شنیدن موسیقی، خواندن و نوشتن ایمیل و بسیاری از کارهای دیگری بپردازید که در طی روز، بیرون از منزل و محل کار انجام میدهید.
گسترش بازار تلفنهای همراه مجهز به امکانات ذکر شده فوق، باعث شده است تا بازار داغ و در حال پیشرفت دستیارهای دیجیتال شخصی کمی تحت تأثیر قرار بگیرد و سازندگان مجبور به ارائه مدلهای متنوعی شوند. به همین دلیل، ضرورت دارد که موقع بررسی چنین دستگاههایی، از تفاوتها و امکانات مختلف آنها با اطلاع باشید.
تاریخچه پیدایش کامپیوترهای جیبی
محصولات مالتی مدیا یا چند رسانه ای به طور کلی به سه قسمت عمده تقسیم می شوند:
آموزشی: در این نوع از مالتی مدیا یا چند رسانه ای از تمام قابلیت ها برای
تولید یک نرم افزار آموزشی استفاده می شود. و در فضایی جذاب و متنوع
(Interactive) در این گونه از نرم افزار ها سعی می شود مفاهیم آموزشی به
صورت تعاملی به مخاطبان آموخته شود.
تبلیغاتی: در ابتدا تبلیغات یا رساندن صدای خود به مخاطبان خاص را در نظر
بگیرید. لذا در همین راستا با بهره گیری از قابلیت های کامپیوتر می توان
از طرق مختلف از قبیل استفاده از عناصر دیداری وشنیداری مانند: انیمیشن،
صوت، عکس و … به هدف مطلوب دست یافت.
کاربردی: نرم افزارهای کاربردی از قبیل پخش کننده های صوتی و تصویری، برای
ساخت خود دارای تعریف های استانداردی هستند. اما با توجه به این مطلب می
توان برای ایجاد فضایی متنوع، خلاقانه، کاربردی و بهینه از قابلیت های
ارائه شده توسط تکنولوژی محصول چند رسانه ای سود جست.
چرا استفاده از مالتی مدیا پیشنهاد می شود؟
3.تلفیق رسانه های گوناگون با یکدیگر (تصویر، فیلم، صوت، متن)
1.عدم محدودیت در فضای مورد نیاز به جهت قرار دادن مستندات مورد نظر
2.کاهش حجم محصولات تولیدی به لحاظ فیزیکی
میزبانی وب همان چیزی است که وفتی می خواهید وب سایتتان روی اینترنت برای همه قابل دیدن باشد به آن نیاز دارید. به زبان ساده، وب سایت شما باید روی یک سرور میزبان قرار گیرد. یک راهش این است که کامپیوتر خودتان را به صورت یک سرور راه اندازی کنید، اما اگر قصدتان جلب ترافیک یا "بازدید کننده" زیاد برای سایت تان است، این کار زیاد عاقلانه به نظر نمی رسد. به چند دلیل:
اولا برای این که وب سایت شما در اینترنت در دسترس باشد لازم است کامپیوترتان همیشه روشن و به اینترنت متصل باشد؛ به محض خاموش شدن کامپیوتر دیگر کسی سایت تان را نمی بیند.
ثانیا اگر با نرم افزار های راه اندازی سرور آشنا نباشید، این کار می تواند پیچیده باشد. در نتیجه اصلاح اشکالات و خرابی های احتمالی سرورتان - اصطلاحا downtime ها - وقت و انرژی زیادی می خواهد.
ثالثا سرعت اتصال منزل یا دفتر کارتان به اینترنت به احتمال زیاد برای میزبانی سایت تان کافی نیست، مخصوصا اگر تعداد بینندگان سایت شما زیاد باشد. در بهترین حالت شما از طریق یک مودم کابلی، یا شاید یک ارتباط T-1 (که در مورد دفاتر کار کوچک بسیار نادر است) به اینترنت متصل شده اید ]که هر دو ناکافی اند[
بنا به دلایل بالا، اکثر قریب به اتفاق شرکت ها و افرادی که وب سایت دارند برای میزبانی سایتشان به سراغ شرکت های خدمات میزبانی از قبیل IRIran.net می روند. در چنین جایی شما به یک اتصال اینترنتی "همیشه برقرار"، یک تیم از متخصصان اینترنت برای سرپا نگه داشتن وب سایتتان، و اینترنت با سرعت فوق العاده (صدها بار سریع تر از مودم کابلی) دسترسی دارید.
وقتی که یک اکانت میزبانی وب از ما می گیرید، به بخشی از یکی از سرور های ما دسترسی پیدا خواهید کرد. شما یک نام کاربری و یک رمز دریافت خواهید کرد که با کمک آن می توانید به اکانت میزبانی خود متصل شوید. وقتی اتصل برقرار شد شما فایل هایتان را به سرور ما آپ لود می کنید و ... وب سایت شما به همین سادگی برای میلیون ها بازدید کننده قابل دسترسی است!
این فناوری تعاریف و انواع مختلفی دارد که به شرح هر کدام می پردازیم:
1- تمام ابعاد و فرآیند بازار را که بتوان با اینترنت و تکنولوژی web انجام داد، تجارت الکترونیکی می گویند1.
2- بطور کلی واژه تجارت الکترونیک اشاره به معاملات الکترونیکی می نماید که از طریق شبکه های ارتباطی انجام می پذیرد. ابتدا، خریدار یا مصرف کننده به جستجوی یک مغازه مجازی از طریق اینترنت می پردازد و کالای را از طریق web یا پست الکترونیکی سفارش می دهد. نهایتاً کالا را تحویل می گیرد2.
3- تجارت الکترونیکی یعنی انجام مبادلات تجاری در قالب الکترونیکی3
4- کاربرد تکنولوژی اطلاعات در تجارت4
5- تجارت الکترونیکی، مبادله ی الکترونیکی داده هاست. بطور خلاصه می توان گفت که مبادله الکترونیکی داده عبارت از تولید، پردازش، کاربرد و تبادل اطلاعات و اسناد به شیوه های الکترونیکی و خودکار بین سیستم های کامپیوتری و براساس زبان مشترک و استانداردهای مشخص و با کمترین دخالت عامل انسانی. البته تجارت الکترونیک حیطه ای به مرابت گسترده تر از مبادله الکترونیکی داده داردو آن یک تحول و انقلاب در عرصه ارتباطات است. تجارت الکترونیکی در ساده ترین تعریف عبارت از یافتن منابع، انجام ارزیابی، مذاکره کردن، سفارش، تحویل، پرداخت و ارائه خدمات پشتیبانی است که بصورت الکترونیکی انجام می شود. لذا تجارت الکترونیک روشی است براساس آن اطلاعات، محصولات و خدمات از طریق شبکه های ارتباطات کامپیوتری خرید و فروش می شوند5.
گنو/لینوکس یک سیستم عامل است. احتمالا شما هماکنون سیستم عاملی روی رایانه خود دارید و میدانید که سیستم عامل، مهمترین برنامهی رایانه است که وظیفهی مدیریت سایر برنامهها، مدیریت سختافزار و ارتباط میان نرمافزار با سختافزار را بر عهده دارد. سیستم عامل شما ممکن است مایکروسافت ویندوز، نسخهای از داس، اپل مکینتاش، یا نسخهای از یونیکس باشد (سیستم عاملهای دیگری نیز وجود دارند). گنو/لینوکس یک سیستم عامل شبیه یونیکس است که هستهی آن توسط فردی با نام "لینوس توروالدس" که در اوایل دههی نود، دانشجوی دانشگاه هلسینکی فنلاند بود نوشته شد؛ و اولین نسخهی آن در سال ۱۹۹۱ انتشار یافت. سپس نرمافزارهایی که پروژهی "گنو" تهیه و تولید کرده بود، در کنار این هسته قرار گرفت، و سیستم عامل گنو/لینوکس را تشکیل داد. از آن جایی که بسیاری از نرمافزارهای مهم درون این سیستم، از محصولات پروژهی گنو میباشد نام صحیح این سیستم عامل "گنو/لینوکس" است.
مختصری در مورد اینترنت
مقدمه
اینترنت قوی ترین ابزاری است که تا کنون برای مبادله ی اطلاعات
اختراع شده است . این مجموعه به هم پیوسته رایانه ها که به واسطه ی
خطوط تلفنی با هم مکالمه می کنند ، به وژه از چند سال پیش بعد از
شگفت آوری رشد کرده است . با مطالعه ی این تحقیق خوانده هم با
تاریخچه ی پدید آممدن اینترنت آشنا می شوید و هم به دلایل گسترش
سریع آن پی خواهیم برد و در همین قدم اول در خواهیم یافت که چرا
این پدیده که وجودش را مدیون پیشرفت تکنلوژی است امروزه در حوزه
های کاملاً متفاوتی همچون سیاست ، اخلاق ، آزادی ، عقیده ، و بیان
و حتی امنیت ملی و بین المللی مبانی جدی را دامن زده است و شما با
مطالعه ی این مطالب می توانید به راحتی وارد دنیای اینترنت شوید .
اینترنت چیست ؟ اینترنت شی ء ای مادی و قابل لمس کردن نیست .
اینتنت یک اشتراک است . موجودی دیجیتالی که به درخواست تجربه ی
انسان حرکت می کند و می تواند انواع اطلاعات و دانستنی ها را در
دسترس ما قرار دهد . از ساختار اتم کربن گرفته تا نتایج مسابقات
اسب دوانی . اینترنت چیزهایی مانند نرم افزار ، موسیقی ، تصاویر
چند رسانه ای فیلم و متن را در شکل ابزارهای الکترونیکی در اختیار
ما می گذارد . اینترنت امکان ارتباط پویا و باز را برای مکالمه ی
تعداد زیادی از مردم در یک زمان فراهم می کند .